Sajtótájékoztató Sirokon

     

A múlthéten Sirokon megrendezésre került az új öntödei épületet bemutatandó sajtótájékoztató, illetve sajtónyilvános esemény, melyen a sajtó képviselői mellett cégcsoportunk vezetői, helyi köztisztviselők, és partnereink képviselői is megjelentek.

A rendezvényen bemutatásra került az öntöde építésének mindkét lépése, különös hangsúlyt fektetve a GINOP-1.2.16-22-2023-03118 projektazonosítójú második lépcsőfok, amely részeként a már meglévő öntészeti telephely új üzemcsarnokkal, két új öntőgéppel és egy napelemes rendszerrel is bővült.

A szóbeli bemutató után vendégeinknek lehetősége nyílt az üzem bejárására, hogy a saját szemükkel is láthassák a már ismertetett technológiát. A rendezvényt egy kötetlen beszélgetéssel egybekötött állófogadás zárta.

Cégünk, a kecskeméti Metalconstruct Zrt. több, mint 70 éves múltra alapozott termelési, tervezési és technológiai tapasztalatait felhasználva készít alumínium késztermékeket különböző ipari és lakossági célokra. Legnépszerűbb termékeink az alumínium transzport dobozok, raklapok és különböző állványok. Standard termékeink mellett egyedi elképzeléseit is meg tudjuk valósítani.

https://www.facebook.com/metalconstructZrt/
https://goo.gl/maps/XuPmQKk4ww3saDcr8
Webáruház