Weboldalunk sütiket használ a látogatóink jobb kiszolgálása érdekében.
x
ENGLISH DEUTSCH WEBSHOP
Május 22.- május 28. között megrendezésre kerül a 
Shell Eco-marathon 2017.  
Talmácsi Gábor a Shell magyarországi nagykövete lelkesítette a versenyen részt vevő 3 magyar csapatot. A Metalconstruct dobozai erről a hétvégéről sem hiányozhattak!
-------------------------------------------------------------------------------------Június 4-én szombaton, egész napos NIMROD PURE CHALLENGE VIP rendezvény volt a Hungaroringen, ahol David Schiwietz, Talmácsi Gábor, és Magyar János mérhette össze tudását a versenypályán.

További információ a dobozokról >>


-------------------------------------------------------------------------------------

Óriási összecsapásra készülhetünk tavasszal: Talmácsi Gábor a Hungaroringen száll versenybe egy Ferrari ellen.

Új márka jelent meg a hazai energiaital piacon: a Nimrod és a Pure egészen új színt hoz a frissítők világába, hiszen a Pure az első energiaital, ami nem csak finom és élénkítő hatású, hanem sokkal egészségesebb is, mint bármelyik másik fajta.

A Pure márka tulajdonosa, David Schiwietz ráadásul nem csak az ital-bizniszben utazik, ugyanis elismert túraautó versenyző. Innen jött az ötlet, hogy a márka hazai arca, Talmácsi Gábor nem csak mint barát, hanem mint ellenfél is köszönti a pilótát Magyarországon, így rögtön ki is hívta egy versenyre, amelyet tavasszal a Hungaroringen tartanak majd. Míg a világbajnok versenyző a saját motorjával, addig David egy Ferrarival áll majd a rajtvonalhoz – aztán meglátjuk, melyikükben lesz több az energia! (Tovább...)-----------------------------------------------------------------------------------------

Talmácsi Gábor világbajnok gyorsasági motorversenyző és csapata, a Talmácsi Racing is már a Metalconstruct termékeit használja. 
Talmácsi metalconstructalu motor doboz
alubox motor

2015.május 26.
 
talmácsi garage


Dobozaink elkísérik Talmát a versenyekre is. A csapat előszeretettel használja őket a szerszámok tárolására, mert annak ellenére, hogy nagy méretűek, könnyűek, nem korrodálódnak és nagyon könnyen tisztíthatóak.


talmácsi garage
Talmácsi garage 2015.május 01. 

Talmácsi Gábor és csapata is a Metalconstruct termékeit használja
Talmácsi Gábor és csapata is a Metalconstruct termékeit használja
Könnyű, zárható alumínium dobozaink kiváló védelmet nyújtottak a 
Nagy Futamon 
a szerszámok és versenyzők 
értékei számára.