Weboldalunk sütiket használ a látogatóink jobb kiszolgálása érdekében.
x
ENGLISH DEUTSCH WEBSHOP

„Egyedül az egyéniség képes arra, hogy újat, mást, az eddigitől eltérőt alakítson.A S/ALON BUDAPEST minden eddigi kezdeményezésnél nagyobb hangsúlyt fektet arra, hogy összekovácsolja a hazai design lakberendezési erőket és új ötleteket, projekteket, valamint erőforrásokat vonzzon a tervezői közösség és a hazai közönség inspirálása céljából.

 A S/ALON BUDAPEST és az ALUINVENT ZRT. közös munkájából jött létre a lenti képen látható nagy sikert aratott új termék, melyet a kiállításon meg lehetett tekinteni.


A S/ALON BUDAPEST-en résztvevő cégek a klasszikustól az előremutatóig széles spektrumot vonultatnak fel termékeikből, mindemellett az utolsó részletig finomhangolt standok mögött nem egyszer a gyártási folyamatokba is betekintést engednek.

 

A S/ALON BUDAPEST szorgalmazza a dúsan díszített tereket, hogy a kívánt design bútorokat csillárokkal, festményekkel, szobrokkal és a tereket öltöztető csodás kiegészítőkkel mutassa be a nagyközönség számára. Így jön létre a kiállítás időtartalmára az az egybefüggő bemutatóterem, ahol 150 különlegesen kialakított enteriőr ad inspirációt és élményt az eseményre ellátogató közönségnek.