Weboldalunk sütiket használ a látogatóink jobb kiszolgálása érdekében.
x
ENGLISH DEUTSCH WEBSHOP

ÁllványokA több évtizedes gyártási tapasztalat és számos külföldi partnerünk elégedettsége a garancia arra, hogy saját fejlesztésű állványaink biztonságos és megbízható eszközt jelentenek mind professzionális használat, mind pedig otthoni felhasználás esetén is.

Saját műszaki stábunkkal folyamatosan arra törekszünk, hogy olyan termékeket alkossunk, mely a vonatkozó szabályokat szem előtt tartva egy felhasználóbarát és tartós megoldást jelent használóinak.

Termékeink fejlesztésénél kulcsfontosságú a visszajelzés partnereink felől, így a véglegesnek tűnő konstrukció is változhat a beérkező vélemények feldolgozása révén, ezzel is tovább tökéletesítve termékeinket.

 

Az építőipari állványról ne csak a professzionális állványzat jusson az eszébe, mi gondoltunk azokra is, akik otthoni teendőik elvégzéséhez szeretnének egy könnyen mozgatható, egyszerűen tárolható, összecsukható állványt. 


Ha Önnek erre lenne szüksége, kérem, tekintse meg
MC Vario összecsukható állványunkat
! >>Amennyiben épületek különböző szak- és szerelőipari munkálatainak elvégzésére egy profi állványra van szüksége, akkor ajánljuk figyelmébe
MC Vario mobil állvány-rendszer családunkat!


2,2 m és 11,7m között felépíthető és az alap 2,2 méteres magasságból akár utólagosan is szabadon bővíthető.


Állványcsaládunk harmadik tagja az újonnan kifejlesztett
MC Universal szerelőállványunk
>>
Moduláris rendszerben, 12 féle magasságban összeépíthető, így egy alap csomag elemeit megvásárolva mindig az adott munkamagasságban dolgozhat egyetlen állványról.Termékeink az építőipari felhasználás és a biztonságos munkavégzés követelményeinek megfelelnek, erre garancia ISO tanúsítványunk illetve EMI engedélyünk.