Weboldalunk sütiket használ a látogatóink jobb kiszolgálása érdekében.
x
ENGLISH DEUTSCH WEBSHOP

Dobozok

Katalógus letöltése

Alumínium dobozaink különböző vastagságú ötvözött lemezből és profilból készülnek, széles méretválasztékban, számos kiegészítő lehetőséggel, a legjobb megoldást nyújtva szállítási, csomagolási, tárolási gondjaira. Standard dobozainkat 20 méretben  gyártjuk. Egyedi igények esetén cégünk mérnökei személyre szabott  megoldásokat kínálnak.

Legyen szó ipari vagy magán használatról, extrém körülményekről, irodai tárolásról, katonai vagy élelmiszeripari előírásokról, széles méret- és típuskínálatunkból megtalálja az Önnek megfelelő dobozt! Amennyiben mégis egyedi termékre lenne szüksége, mi megalkotjuk Önnek!

A dobozok általános jellemzői:

Aluminium doboz alubox

1. Fogantyúk: Stabil alumínium fogantyú műanyag fogórésszel, mely elhelyezhető a fedélen vagy az oldalsó felületeken is. Terhelhetősége 50 kg.        

2. Saroköntvények: A termékek egymásra rakatolható kivitelben is készülhetnek, a halmozhatóságot a fedél négy sarkára felszerelt öntött, alumínium elemek teszik lehetővé.

3. Békazárak: Alumíniumból vagy rozsdamentes acélból készült zárak, a 6,5 mm-es furatok lehetővé teszik lakat vagy plomba felhelyezését.

4. Szegecsek: Standard dobozainknál popszegecs kötéseket alkalmazunk, de lehetőség van tömör szegecsek használatára is.  

5. Csuklópántok és zongorapántok: A fedél nyitását rozsdamentes csuklópántok, vagy igény esetén, illetve a cseppmintás és hegesztett dobozainknál, rozsdamentes zongorapántok is biztosíthatják.zarhato aluminium doboz alubox

6. Merevítő bordák: Körbefutó bordákkal és/vagy sarokbordákkal is erősíthetjük a koffereket típustól és mérettől függően.

7. Gumitömítés: Az alsó rész felső keretprofiljában vagy a fedélen elhelyezett gumitömítés por és fröccsenő víz elleni védelmet biztosít.  

8. Heveder: 2 db 20 mm széles, fekete heveder biztosítja a fedél nyitva tartását illetve megakadályozza a teljes hátra nyílását.    

9. Palástlemezek illesztése: A palástlemezek átfedései ponthegesztett kötéssel készülnek.

10. Keretprofilok: A lemezekhez a  fedél, fenék illetve felső keretprofilokat alakzáróan, görgőzve vagy ponthegesztve (B típus) rögzítjük. 

11. Lemezek: 0.6 mm-3 mm vastag sima lemez illetve 2/3.5 mm vastag cseppmintás alumínium lemezek.

 


 

Kiegészítő lehetőségek

12.    Logó és címke: a palást illetve fedél lemezre lehetőség van cégnév, logó, azonosítószám megjelenítésére benyomással és/vagy címke felragasztásával.

aluminium doboz ful

 

 

 

 

13.    Festett  kivitel: Igény esetén vállaljuk a dobozok festését is a RAL színskála szerint.

aluminium doboz 3 zar

 
14.    Alumínium merevítések: A dobozok további megerősítésének céljából lehetőség van alumínium lemezek felrögzítésére is a dobozok alján illetve a fedélen. 
 

 
15.    Kulcsos zárszerkezet: A tartalom védelmére extra kulcsos zárszerkezettel is lehet rendelni dobozainkat. 
 
alubox zar

 
16.    Dokumentumtartó: Szállítólevél, áru azonosító okmány, egyéb dokumentum tárolására kérhető alumínium dokumentum tartó a doboz méretétől függően A/4-es vagy A/5-ös méretben. 
 
aluminium doboz cimke

 
17.    Gázrugó: Hegesztett és cseppmintás dobozaink esetében a tető felnyitásának segítéséhez és megtartásához gázrugót használunk, de igény esetén hevederrel is kérhető. 
 
 
 
18.    Troli: A kofferek könnyebb mozgatása érdekében mérethez igazodó alumínium trolik is rendelhetők alacsony illetve magas kivitelben. 
 
aluminium troli

 
19.    Kerekek: Két illetve négy kerékkel is szerelhetőek dobozaink. 
 
aluminium doboz kerekes

 
20.    Alumínium raklap a dobozok alá: a targoncával vagy békával történő könnyebb mozgatáshoz lehetőség van a dobozok alá alumínium raklapot hegeszteni.

21.    Szilikon tömítés: Az extra vízzáróság érdekében az alsó részen, az alsó keret és a lemezek találkozásánál ill. a palástlemezek toldásánál.

22.    Polifoam bélés: A dobozban tárolt tárgyak védelme érdekében.

23.    Szellőző kopoltyúk, furatok: Amennyiben a szállított, tárolt terméknél szükség van a folyamatos szellőzésre, úgy speciális kopoltyúk vagy furatok segítségével ez könnyedén biztosítható. 
 

szellozo aluminium doboz

 

Miért éppen alumínium doboz?

Mert könnyű, masszív, korrózióálló, könnyen tisztítható, higiénikus, tartós, optimális méretű, újrahasznosítható, költséghatékony hosszú távú befektetés, mely megfelelő védelmet nyújt a benne tárolt ill. szállított anyagoknak.

Az eszközök alkalmazásával keletkező különleges előny, hogy velük termékdíjas csomagoló anyagok takaríthatók meg, mivel többször használhatóak. 

Az egyéb egyutas vagy többutas, azaz többször felhasználható eszközökhöz képest az alumínium előnye, hogy sokszori felhasználásuk után a fémtartalom jelentős értéket képvisel, ellentétben a többi anyaggal, amelyek a visszanyeréskor alacsony áron értékesíthetők hulladékként.