Weboldalunk sütiket használ a látogatóink jobb kiszolgálása érdekében.
x
ENGLISH DEUTSCH WEBSHOP

Cégünkről 
 
 
Határokon átívelő történelem

A Metalconstruct Zrt. elődje a Kecskeméti Mezőgazdasági Felszereléseket Gyártó és Javító Ktsz 1951-ben alakult. Társaságunk mára több, mint 10 európai országban van jelen termékeivel, export árbevételének több mint 80 %-át az Európai Unió tagországaiban realizálja.
 
Lokalitás és innováció

A társaság vezetésének eltökélt szándéka,hogy magyar gyártóként a belföldi piac meghatározó szereplőjévé váljék, mindenkor előtérbe helyezve a minőség, a tervezési kreativitás és a vevői elégedettség fontos szempontjait.

A több mint 60 éves múltra alapozott tervezési, termelési és technológiai tapasztalatainkat felhasználva főként az élelmiszeripar, gyógyszeripar, építőipar, illetve a logisztikai eszköz felhasználók számára készítünk standard és speciális kivitelű alumínium késztermékeket.
 
Partnerségben a jövőért

Nagy hangsúlyt fektetünk a személyes kapcsolattartásra és törekszünk arra, hogy vevőink erős és megbízható partnerként ismerjenek bennünket.Elképzeléseink megvalósítását nyereségorientált szemlélettel, kreatív gondolkodással, folyamatos fejlesztésekkel és magas színvonalú minőségbiztosítási tevékenységgel  támogatjuk.
 
Minőségre alapozunk

Termékeink tervezése és előállítása során kiemelt célként kezeljük az elérhető legnagyobb biztonságot és megbízhatóságot, illetve a tartósságot amelyet az ergonómiai szemléletű tervezéssel összhangban valósítunk meg.

Ennek érdekében az ISO 9001:2008 szabvány követelményeinek megfelelő, hatékony minőségirányítási rendszert működtetünk, amely elősegíti a helyes munkavégzést, és biztosítja tevékenységünk rendszeres ellenőrzését.

A Metalconstruct Zrt. Vezérigazgatójaként elkötelezett munkatársaimmal együtt naponta azon dolgozunk, hogy  kiváló,  minőségi termékek előállításával biztosítsuk vevőink folyamatos és maximális elégedettségét, illetve a Metalconstruct Zrt. hosszú évek alatt megalapozott jó hírnevének fenntartását.
       
Kis Ernő
vezérigazgató